Botoxbehandlingar

Få din botox i Stockholm. Vårt team är alltid redo för att ta emot nya och återkommande kunder.

Olika botoxbehandlingar

Det finns massvis med olika behandlingar man kan göra med botox. Vårt team är beredda att hjälpa dig med det du önskar.
Det kan vara så att du behöver få bort den där lilla bekymmersrynkan som blir större och större med åren. Eller så kanske du upplever din handsvett som ett stort problem. Låt oss träffas och reda ut hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation innan vi går vidare med hur vi kan behandla dig på bästa sätt.

Kontakta oss idag!

Vi är redo för din behandling!

Det är naturligt för alla människor att rynkor kommer smygande ju äldre vi blir. Charmerande kan tyckas, men för vissa kan den så kallade argrynkan mellan ögonen ge ett felaktigt budskap och många önskar därmed en korrigering av bland annat detta.

Vi står redo för din behandling så kontakta oss idag!

Ansikte

För ansiktet finns flera olika behandlingar man kan utföra. Allt från att få kindbenen att sticka ut mer till att fylla läpparna för bästa leende. Det går alltid snabbt och enkelt att behandla rynkor runt läppar och vanligen använder man kombination av tunnflytande filler och botox. Vi hjälper också till med något som kallas för Gummy Smile. Gummy Smile är ett uttryck för när tandkött "drar upp" för mycket ovanför tänderna när man skrattar. Det är går enkelt att korrigera med botox så att läppen sjunker ner lite och bildar ett lite mer naturligt leende.

Rynkor

Behandlingen med botox, som är muskelavslappnande, kan användas för att bli kvitt rynkorna i ansiktet. Användning av botox vid rynkor gör att man får ett piggare utseende. Det går att använda botox på alla sorters rynkor i ansiktet.
Lyft ögonbrynen, dra upp mungiporna eller öppna blicken.
Man kan även använda botox vid halsen och då blir effekten att man stramar upp käklinjen.

Svett

Många upplever hyperhidros, vilket är en onaturligt hög svettproduktion där svettningarna inte hör ihop med att vara nervös, ha någon annan sjukdom eller vara stressad. Det är inget ovanligt, ca 3% av befolkningen är drabbade av hyperhidros. Detta ger en ovanligt hög svettproduktion i armhålor, ansikte, ljumske, fotsulor eller handflator. Botox hjälper mot detta! Vid en behandling av botox mot svettningar så sitter effekten i i 3-15 månader, därefter behövs en ny behandling för att upprätthålla effekten mot svettningarna.

Slappna av hos oss
Vi ser till att du kan ta det lugnt

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg hos oss. Därför är all vår personal utbildad och du kommer befinna dig i rogivande och mysiga lokaler i hjärtat av Stockholm.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Botoxbehandlingar
Botox Stockholm - Wondertox AB

Vill du hyra denna webbplats? Kontakta oss nedan!

08-559 233 88​